2015-05-31 10:31:02• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Váratlan üzleti ajánlatot kaphat

Napi horoszkóp május 31-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Máris jobb színben látja a világot, bár mos éppen a túlzott optimizmus, elővigyázatlansága zúdíthat Önre újabb bajokat. Ne engedjen idegent sem a lakásába, se a nyaralójába, mert mire észbe kap, eltűnt a pénztárcája. Nyugodjon meg, mert különben nagyobb csapások is érhetik.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ön vidám kedvében van, és nincs olyan dolog, mely jó hangulatát elronthatná. Ez így fog maradni hétfő reggelig.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Váratlan üzleti ajánlattal érkezik egyik régi barátja. Bár első hallásra kitűnőnek látszik a gondolat, mégis rossz érzése támadhat - ez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Más oldalról pedig nem szeretne elszalasztani egy ilyen ritkán adódó lehetőséget. Kérjen időt, valamint véleményt egy hozzáértő ismerőstől!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ha nehezen tűri az egyedüllétet, menjen kirándulni. A nyári meleg napsugarak visszahozzák jókedvét. Üljön le a folyópartra, esetleg keresse fel régi, gyermekkori játszóhelyét. Ne szégyellje a nosztalgiát, kellemes emlékek jutnak majd eszébe.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Most ne várjon önmagától nagy teljesítményt, amikor valószínűleg rosszul telt az éjszaka. Az otthoni feszültségek oldódni látszanak. Kedvesével egy elmélyült beszélgetés révén próbálja meg hosszú távon is megteremteni az összhangot.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Reggel még a hétvége hangulatát érzi, de ebéd után annyira felpörög, hogy az események egymásutánja kissé összezavarhatja. Szerencsés fordulat következtében estére ismét elcsitulnak a kedélyek, így pihenéssel, olvasással vagy tévézéssel töltheti el ennek a napnak az utolsó óráit.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A probléma attól még probléma marad, ha nem beszél róla, vagy füllent. Mivel ebben az esetben már levizsgázott, próbálja meg majd egy másik eset kapcsán bebizonyítani a tudását.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Nem olyan könnyű megnyerni az emberek bizalmát, erre figyelmeztetnie kell valakit a környezetében, aki még mindig azt hiszi, hogy apró szívességekkel megvásárolhatná az Ön jóindulatát. A legjobb stratégia az lenne, ha inkább jó tanácsokkal segítené.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Muszáj lesz őszintének lennie, hiszen a kedvese rájöhet olyan dolgokra, amiről még nem beszélt neki. Védekezésképpen választhatná hallgatást vagy a tagadást, esetleg a támadás technikáját – de ha az egyenes utat választja, hamar túleshet a nehezén, és a készülő vihar gyorsan el fog ülni.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Másokat is sikerül majd rávennie arra, hogy indulat nélkül tárgyaljanak. Vonatkozhat ez a családtagjaira, akikkel anyagi, nevelési problémákat is képes lesz megbeszélni, barátaira, akikkel szívesen lépne üzleti kapcsolatba, de kollégáira is.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Az elmúlt időszakban rég volt ilyen nyugodt, kiegyensúlyozott, gondoskodó. Ez persze jó hatással van a családi életére, párkapcsolatára.

Halak: II. 19. - III. 20.
Feltételek nélkül odaadó lesz. Mindenét képes lesz feláldozni, arra kellene vigyáznia, hogyne essen túlzásba.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: